. . .

מוצר השבוע


מוצר השבוע
פוראוור שום וקורנית
כל כמוסה נטולת ריח שוות ערך לכ -1000 מ"ג של שום טרי

תאור ומטרה להשתמש
התזונתי בקורנית ושום ידוע כבר אלפי שנים. על נייר פפירוס מצרי משנת 1500 לפנה"ס נמצא 22 שימושים רפואיים שונים לשום. יחד עם זאת, העדות האמיתית לתכונותיו העצמאות של השום הופיעה בשנת 1858 כאשר לואי פסטר גילה שהוא מסוגל להפסיק את גידולן של בקטריות מזיקות. היום אנו מתחילים להבין איך השום פועל. בספריה הלאומית לרפואה בבית אסדה, מרילנד, אפשר למצוא יותר מ - 100 עבודות מדעיות ושיורות לשום, שנכתבו מאז 1983.
כאשר שום נחתך או נקטש משתחררים חומרים הפועלים יחד עם אנזימים הקיימים בתוך השום לחיזוק מערכת החיסון. רכיבים אקטיביים אחרים בשום גורם גורמים מונעי קרישה וגם לציטין. לציטין מסייע בהפחתת משקעים שומניים כמו כולסטרול. תפקידו בחילוף החומרים בהמרת שומנים לאנחלות.
קורנית מכילה טנין, פנול, ותימול - סוג של ספונין. בחומרים אלה משתמש הגוף במלחמתו בחיידקים ובפטריות.
מרכיבי תזונה מועילים נוספים הנמצאים בשום וקורנית הם אשלגן, סידן, מגנזיום, וויטמינים נוספים.

רכיבים
תרכיז שמן-שום ריכוז של 1: 100 קוריאנית - עלים כתושים

רכיבים נוספים
שמן קנולה, מסמיך (ג'לטין), אבקת קוריאנית, מייצב (גליצרין),
שמן שום מרוכז, מתחלבים (לציטין, E-901), מים מזוקקים,
מיצוי חרוב (לחיזוק צבע).

מכיל
100 כמוסות רכות.

שימוש מומלץ
כמוסה אחת עם כל ארוחה.